Ünnepélyes keretek között, az Országos Könyvtári Napok hetében, október 5-én, szerdán délelőtt átadták a megújult Komáromi Jókai Mór Városi Könyvtárat.

Szóljon hangosan az ének!

Október 1-je a zene világnapja. Városunkban több helyszínen is ünnepi műsorral emlékeztek meg e jeles napról. A sort a Vivace Zenei Egyesület által a Városháza dísztermébe szervezett Győri Filharmonikusok hangversenye nyitotta október 2-án, vasárnap.

A komáromi szépkorúakat köszöntötték az idősek világnapján

Az idősek világnapja alkalmából több, mint háromszáz időskorút köszöntött a városvezetés október 3-án kedden délután a Monostori erőd Klapkarénájában.

Két komáromi kitüntetett a 27. Városi Polgármesterek Randevúján

Az eseménynek a Csillagerőd adott otthont szeptember 23-án, pénteken.

Két év után ismét Paralimpiát rendeztek a komáromi máltaisok

A komáromi Fogyatékosok Nappali Intézménye és Sorstárs Támogató Szolgálata és a helyi máltai csoport szeptember 21-én szerdán várta a gondozott fiatalokat a Czibor Zoltán emlékére rendezett Fogyatékosok Paralimpiájára városunkban.

Autómentes napot rendeznek a héten Komáromban

A központi rendezvényt a Rüdiger tó partján szeptember 21-én, szerdán reggel tartják. A nap folyamán az óvodásokat, és az általános iskolásokat várják a szervezők.

Több mint 35 komáromi babát köszöntöttek a Jókai ligetben

Komárom újszülöttjeit köszöntötték szeptember 14-én szerdán a Jókai ligetben a hagyományos babaköszöntőn. Az önkormányzat meghívását több mint harmincöt szülő fogadta el.